Τραγωδία στην Κύπρο | 26χρονη πήγε να σώσει τον πρώην σύντροφό της και εκείνος τη σκότωσε – Στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στη Λεμεσό. Η κυπριακή κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις τραγικές πτυχές της υπόθεσης που διαδραματίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αγία Φύλα.

Ενας 35χρονος πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο, την 26χρονη πρώην σύντροφο του, και στη συνέχεια έθεσε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.

ΠΗΓΗ: philenews.com

Τραγικό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός πως η κοπέλα φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει τον 35χρονο από το να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος επικοινώνησε με την 26χρονη και της εξέφρασε την πρόθεση του να αυτοκτονήσει. Η κοπέλα έσπευσε να τον αποτρέψει, αφού ειδοποίησε τους γονείς του, αλλά δεν τον πρόλαβε… Ο 35χρονος έστρεψε πάνω της το όπλο και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το τι προηγήθηκε μεταξύ τους, πριν από το τραγικό συμβάν, παραμένει άγνωστο. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως «για λόγους που διερευνώνται, οι δύο νέοι φαίνεται ότι βρίσκονταν σε διάσταση και υπήρξε μεταξύ τους μία διαφωνία. Στη συνέχεια ο νεαρός την πυροβόλησε και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του». Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Απάντηση