ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για Νίκο Παναγιωτόπουλο: Διχασμός προσωπικότητας ή υποκρισία…

Με αναφορές για τερατώδη ψέματα και για διχασμό του Ελληνικού λαού καθώς και για αλλαγή απόψεων από τη στιγμή που έγινε υπουργός, που παραπέμπουν είτε σε διχασμό προσωπικότητας είτε σε υποκρισία, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας τις δηλώσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών. Σε ανακοίνωση του υπενθυμίζεται ότι ως βουλευτής την είχε χαρακτηρίσει άθλια, αλλά ως υπουργός ότι μπορεί να οδηγήσει σ’ ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες, αν τηρηθεί απαρέγκλιτα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

«Έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων, δεν δίστασε να διχάσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας τερατώδη ψέματα»
«Αν η γλώσσα είναι ένδειξη ταυτότητας, τότε μιλάμε είτε για διχασμό προσωπικότητας ή για υποκρισία. Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ως βουλευτής είχε χαρακτηρίσει «άθλια» τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ως Υπουργός όμως και πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις», δηλώνει από το βήμα του συνεδρίου του Economist ότι «άν [η Συμφωνία] εφαρμοστεί απαρέγκλιτα και από τις δύο πλευρές μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες».

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ΝΔ, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων, δεν δίστασε να διχάσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας τερατώδη ψέματα. Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου το δείχνουν περίτρανα. Ας τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του».

Απάντηση