Στα “μαχαίρια” Μακάριος Λαζαρίδης – ΝΟΔΕ Καβάλας

Στα… μαχαίρια φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις του νέου βουλευτή Καβάλας με τη ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη με την τοπική ΝΟΔΕ.

Ο κ. Λαζαρίδης σε συνέντευξή του το πρωί της Δευτέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό Lobby 101.8, εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαράλαμπο Δράκο, ενώ άφησε αιχμές και για τον μέχρι πρότινος συνυποψήφιό του Γιώργο Καλαντζή.

Ερωτηθεί ο Μακάριος Λαζαρίδης για το πως είναι το κλίμα στη ΝΟΔΕ Καβάλας απάντησε ότι είναι άρρωστο και ότι έχει σημαντικές ευθύνες και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας (Μπάμπης Δράκος). “Εγώ περίμενα το αποτέλεσμα να είναι πολύ μεγαλύτερο στην Καβάλα, αλλά όταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ασχολείται με το πως θα πολεμήσει συγκεκριμένους υποψηφίους και το πως θα ενισχύσει άλλους, καταλαβαίνεται ότι συμβαίνουν αυτά τα οποία συμβαίνουν.  Σε ερώτηση για το αν υπήρχαν ισορροπίες ο κ. Λαζαρίδης δήλωσε πως δεν κρατήθηκε καμία ισορροπία από τον κ. Δράκο και από μία κλειστή ομάδα. “Η ΝΟΔΕ συνολικά και κυρίως ο πρόεδρος της δεν κινήθηκε καθόλου στο νομό. Θα έλεγα ότι ήταν ανύπαρκτος ο κ. Δράκος”

Ο κ. Λαζαρίδης αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφου τους, συνεχάρη τους Παναγιωτόπουλο, Πασχαλίδη, Χατζηκωνσταντίνου, και Παπουτσή-Μήττα και δεν αναφέρθηκε καθόλου στο όνομα του Γιώργου Καλαντζή. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου: “και ο κ. Καλαντζής ήταν στο ψηφοδέλτιο”, ο Μακάριος Λαζαρίδης είπε χαρακτηριστικά “τον ξέχασα τον κύριο Καλαντζή όπως τον ξέχασαν και οι Καβαλιώτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται απάντηση από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας, Μπάμπη Δράκο.

Απάντηση