ΣΟΚ στη Ροδόπη | Μετανάστης μαχαιρωσε 4 φορές αστυνομικό και άρχισε να τρέχει (Φώτο)

Ένα νέο κρούσμα βίας υπήρξε εχτές το απόγευμα από μετανάστη στο χωριό Σώστης του νομού Ροδόπης αυτή τη φορά και μάλιστα σε αστυνομικό!

Ο αστυνομικός συμμετείχε στην συνοδεία κρατουμένου για την μεταφορά του στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και, αφού παρέδωσε τον κρατούμενο, επέστρεφε μαζί με έναν συνάδελφό του στην έδρα τους. Όμως, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, εντόπισαν έναν μετανάστη να κινείται πεζός στην εθνική οδό Ιάσμου- Πολύανθου. Η παρουσία του στην περιοχή κρίθηκε ύποπτη και οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει για να κάνουν έλεγχο στα χαρτιά του.

Ο μετανάστης το έβαλε στα πόδια και άρχισε να απομακρύνεται με τον αστυνομικό να τον καταδιώκει. Ωστόσο, μόλις ο ένστολος τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός του κατάφερε τέσσερα χτυπήματα στο χέρι με ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο συνάδελφός του μετέφερε τον αιμόφυρτο αστυνομικό στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δείτε τον τραυματισμό του αστυνομικού :

Φωτογραφία από XRONOS.GR

Απάντηση