Σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Εγνατία οδό κοντά στα διόδια της Μέστης στο ρεύμα από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή και θύματα παράτυπους μετανάστες. Λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα τόσο η Τροχαία, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κομοτηνής επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι συνέβη ένα σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία, χωρίς όμως να είναι σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες έως εκείνη την ώρα καθώς η επιχείρηση ήταν ακόμα σε εξέλιξη.
Στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής σήμανε συναγερμός καθώς εκεί μεταφέρθηκαν 8-10 άτομα διαφόρων ηλικιών και κάποιοι από αυτούς ήταν βαριά τραυματισμένοι, οπότε η κινητοποίηση του των γιατρών και των νοσηλευτών ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με το e-evros.gr Ένας (1) επί τόπου νεκρός, τρεις (3) με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (ο ένας σε πολύ δύσκολη κατάσταση), πέντε (5) άτομα με πολλαπλά κατάγματα ο απολογισμός του δυστυχήματος.
Τα τρία ασθενοφόρα που βρέθηκαν εκεί μετέφεραν τους οχτώ στο Σισμανόγλειο ενώ ο ένας εξ αυτών (το πιθανότερο ο πιο βαριά τραυματισμένος), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εσπευσμένα.
Οι 6 από το Μπαγκλαντές, οι 2 από το Πακιστάν και ο οδηγός του Seat είναι οι παραπάνω εννέα. Ο νεκρός είναι ένας εκ των μεταναστών. Οι ηλικίες τους από 17 μέχρι 30 ετών.
Διέφυγαν ο διακινητής και δύο παράτυποι μετανάστες οι οποίοι και αναζητούνται.

 

Απάντηση