ΠΑΕ ΑΟΚ για τους φιλάθλους | Η παρουσία τους στο γήπεδο, ήταν καθοριστική, ήταν μοναδική, ήταν ανεπανάληπτη

Καθοριστική για την κατάκτηση της μεγάλης νίκης επί του ΟΦΗ το απόγευμα της Τετάρτης (30/10) στο «Ανθή Καραγιάννη» με 2-0 για το κύπελλο Ελλάδος, ήταν σύμφωνα με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ η παρουσία του κόσμου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την συγκινητική συμπαράσταση τους και τους καλεί να πράξουν το ίδιο και στον επικείμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Θεσπρωτό την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, όπου θα υπάρχει γενική είσοδος 10 € και δωρεάν είσοδος για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους για την συγκινητική τους παρουσία στον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Η συμβολή τους στην κατάκτησης της πολύ σπουδαίας νίκης ήταν καθοριστική, ήταν μοναδική, ήταν ανεπανάληπτη.

Τους καλεί ταυτόχρονα να δώσουν δυναμικό παρόν και στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την ΠΑΕ Θεσπρωτός την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης στις 15.00, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ, ενώ δωρεάν θα είναι η είσοδος για όλους τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων με την επίδειξη της αστυνομικής ή μαθητικής ταυτότητας, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της νεολαίας μας».

Απάντηση