Κρήτη: Τον μαχαίρωσε κοντά στην καρδιά – Άφαντος ο δράστης

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για να βρεθεί ο δράστης που μαχαίρωσε τον 28χρονο ο οποίος νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Από τη στιγμή που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό μέσα σε κατάστημα, ο δράστης παραμένει άφαντος, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό αλλά την ίδια ώρα, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί ταυτοποιούν τον άντρα που έβγαλε μαχαίρι εναντίον του νεαρού θύματος.

Ο 28χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έπειτα από τη μαχαιριά στο θώρακα.

Πηγή: neakriti.gr

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, «ο άντρας εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στη χειρουργική κλινική του Βενιζελείου και η κατάστασή του είναι σταθερή. Μέχρι στιγμής, κρίνεται πως ο 28χρονος βρίσκεται εκτός κινδύνου».

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη περίπου στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, όταν – υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις Αρχές – ένας άνδρας τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με μαχαίρι, τον 28χρονο στο θώρακα και συγκεκριμένα κοντά στην καρδιά.

Απάντηση