Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου για τα γεγονότα της Παρασκευής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την τραμπούκικη συμπεριφορά του μέλους του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και μέλους του ΠΑΜΕ Γιαγκίδη Ιωάννη που για πολλοστή φορά και στην προσπάθειά του να εμποδίσει το Δ.Σ. να πάρει αποφάσεις – κάτι που ποτέ δεν κατάφερε- παρανομεί.

Συγκεκριμένα μετά το πέρας του Δ.Σ. χτύπησε στο κεφάλι και τράβηξε επανειλημμένα από τα μαλλιά την Γενική Γραμματέα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας η οποία στη συνέχεια νοσηλεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παραλλήλως με την θρασύτητα που τον διακρίνει άρπαξε τα κλειδιά του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου από την Γενική Γραμματέα τα πέταξε στο εξαγριωμένο πλήθος που είχε κουβαλήσει για να μπουκάρουν ανεμπόδιστοι στο εσωτερικό του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας. Οι εξαγριωμένοι ΠΑΜΙΤΕΣ που με συνθήματα και ύβρεις καταφέρονταν εναντίον της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου αφού μπούκαραν καθυβρίζοντας την Γενική Γραμματέα και πετώντας καφέ και μπουκάλια νερό πάνω της στην είσοδο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, την έσυραν κυριολεκτικά και εισήλθαν στον χώρο. Πρωτοστατούσαν στην «προσπάθεια» αυτή γνωστά πρόσωπα του ΚΚΕ Καβάλας συνταξιούχοι και άσχετοι με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας μπερδεύοντας προφανώς το κόμμα με το συνδικάτο και αντιθέτως.

Το ΠΑΜΕ για μια ακόμη φορά έδειξε τις δημοκρατικές του αρχές βάσει των οποίων συμμετέχει στους θεσμούς του συνδικαλιστικού κινήματος.

Διακηρυγμένος σκοπός τους είναι : Αποφασίζει η ισχνή μειοψηφία δια της βίας. Τέρμα οι πλειοψηφίες, κατάλυση δια της βίας των δημοκρατικών θεσμών και εφαρμογή της Δικτακτορίας του Προλεταριάτου. Δυστυχώς συνεχίζουν ατιμώρητοι αφού τα όργανα της τάξης που ήταν παρόντα μόνο έβλεπαν.

Από το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας

Απάντηση