Η οργισμένη απάντηση του Σαλβίνι στον Ρίτσαρντ Γκιρ: Πάρε τους μετανάστες στο Χόλιγουντ

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι έστρεψε τα πυρά του στον Ρίτσαρντ Γκιρ μετά την επίσκεψη του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ στο πλοίο Open Arms και τις δηλώσεις του σχετικά με τους μετανάστες.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο αστέρας του Χόλιγουντ την Παρασκευή επισκέφθηκε το πλοίο μίας ισπανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα ζήτησε από την ιταλική κυβέρνηση να πάψει “να δαιμονοποιεί ανθρώπους” και να βοηθήσει τους μετανάστες που βρίσκονται στο πλοίο.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ συνέκρινε την πολιτική κατάσταση στην Ιταλία, όπου ο αρχηγός της Λέγκας και υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι έχει επανειλημμένα αρνηθεί αιτήματα ελλιμενισμού πλοίων που διασώζουν μετανάστες, με την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Matteo Salvini

@matteosalvinimi

Visto che i suoi amici della ONG hanno 180 immigrati a bordo, sono sicuro che il generoso milionario li ospiterà tutti nelle sue ville. Sbaglio???

View image on Twitter
5,189 people are talking about this

Ο αρχηγός της Λέγκας και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού και δεν τις άφησε ασχολίαστες.

“Ευχαριστούμε τον γενναιόδωρο εκατομμυριούχο που εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη των μεταναστών του Open Arms. Μπορεί να τους πάρει όλους στο Χόλιγουντ με το ιδιωτικό του αεροσκάφος του και να τους κρατήσει στις βίλες του. Σε ευχαριστούμε Ρίτσαρντ”, είπε ο Ματέο Σαλβίνι.

Bloomberg

@business

Italian Deputy Prime Minister Salvini tells Richard Gere to take 160 stranded migrants back to Hollywood on his private jet https://bloom.bg/2ySWLCt 

Italy’s Salvini Tells Richard Gere to Take Stranded Migrants to Hollywood on his Jet

Italy’s Deputy Prime Minister Matteo Salvini suggested Richard Gere fly 160 migrants stranded off the Italian coast back to Hollywood on his “private jet” after the actor made a plea to European…

bloomberg.com

324 people are talking about this

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: