Επίθεση με συνθήματα στα γραφεία της Μπακογιάννη στα Χανιά – Τι έγραψε στο τwitter

 Χυδαία συνθήματα έγραψαν άγνωστοι στο ασανσέρ του πολιτικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά.Άγνωστοι βανδάλισαν τα ξημερώματα το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά.

Οι συνεργάτες της βουλευτού της ΝΔ αντίκρυσαν σοκαρισμένοι στο ασανσέρ του κτιρίου συνθήματα όπως “Ντόρα, το ’89 έγινε μισή δουλειά” και “Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι”.

ΠΗΓΗ: ant1news

Το ίδιο σύνθημα είχαν γράψει στις 11 Μαΐου υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα. Τότε η ΝΔ είχε αντιδράσει έντονα, κάνοντας λόγο για «θρασύδειλους τραμπούκους που θαυμάζουν τον δολοφόνο Κουφοντίνα».

Mπακογιάννη: Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος

«Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές», ανέφερε στον λογαριασμό της στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη

Μητσοτάκης: Την τελευταία τετραετία, το ψέμα και ο λαϊκισμός… «τελίκιασαν»

Mπακογιάννη: Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος

«Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές», ανέφερε στον λογαριασμό της στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: