Γ. Πασχαλίδης για Κρηνίδες | Το υποκατάστημα της Πειραιώς θα μείνει ανοιχτό

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης  Πασχαλίδης συναντήθηκε την Τετάρτη (11/9) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιαννόπουλο όπου του παρέθεσε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας.
Μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις, όπως όλα δείχνουν, το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες Καβάλας, θα παραμείνει ανοιχτό όπως δήλωσε ο κ. Πασχαλίδης το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του Lobby 101,8.
“Ο κ. Αντωνιάδης είχε συγκαλέσει σύσκεψη το μεσημέρι (σ.σ. στις 2 παρά) κι εγώ έλυσα το πρόβλημα στις 12. Προσπάθησαν κάποιοι με διάφορους τρόπους να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι δεν ανταποκρίθηκα σε αυτό το κάλεσμα. Σας ενημερώνω ότι εγώ πήγα ο ίδιος, κάποιοι έστειλαν επιστολές, κάποιοι άλλοι θα στείλουν μετά από πρόταση δική μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πασχαλίδης, ενώ  σύμφωνα με τον ίδιο κατά τη διάρκεια της σύσκεψης όλοι γνώριζαν τις ενέργειες του βουλευτή. “
Σε ότι αφορά την Σταυρούπολη της Ξάνθης που εξυπηρετεί κατοίκους και από τον δήμο Νέστου ο κ. Πασχαλίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά κι εκείνο το υποκατάστημα θα καταφέρει να μείνει ανοιχτό.

Απάντηση