Γιώργος Καλαντζής | “Η ευθύνη του εκλογικού αποτελέσματος είναι δική μου”

Δική του ευθύνη αποτελεί για τον Γιώργο Καλαντζή το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να εκλεγεί και να επιστρέψει στην Βουλή. Ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Βουλής σε γραπτή του δήλωση, το μεσημέρι της Δευτέρας (8/7), αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της ΝΔ για την μεγάλη νίκη του κόμματος, ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά την προσωπική του αποτυχία.

Ακολουθεί η δήλωση του Γιώργου Καλαντζή

«Μετά τη μάχη, όταν χάνεις δεν ψάχνεις δικαιολογίες, δεν ρίχνεις τις ευθύνες σε άλλους»
«Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη του νίκη, για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Μετά τη μάχη, όταν χάνεις δεν ψάχνεις δικαιολογίες, δεν ρίχνεις τις ευθύνες σε άλλους. Εγώ φταίω. Δική μου η ευθύνη για το προσωπικό αποτέλεσμα.

Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Παναγιωτόπουλο, το Γιάννη Πασχαλίδη, τον Μακάριο Λαζαρίδη και την Τάνια Ελευθεριάδου για την εκλογή τους.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τη ΝΟΔΕ Καβάλας, καθώς και όλους και όλες που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο, για τον μεγάλο αγώνα που έκαναν ώστε η Νέα Δημοκρατία να επικρατήσει στο Νομό Καβάλας με ποσοστό μεγαλύτερο του 42%.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Ντόρα, το γιο μου, τον αδελφό μου, τους συγγενείς μου, την Κατερίνα και τη Βένη, τους συνεργάτες μου, τους παιδικούς φίλους και συμμαθητές μου για όσα προσέφεραν στον αγώνα μου.

Πάνω από όλα ευχαριστώ τις χιλιάδες Καβαλιώτισσες και Καβαλιώτες που με τίμησαν για ακόμη μία φορά με την ψήφο τους».

Απάντηση